Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Skrap skallet fint av limen. Press ut limesaften og sett den til side. I en bolle, bland ½ ts limeskall, hvitløk, olivenolje, spisskum, malt koriander og litt pepper for å lage en deig. Ta skinnet av tunbiffene.
Skyll tunbiffene og klapp dem tørre med et papirhåndkle. Spre deigen i et tynt lag på begge sider av tunfisken.
Varm Tefal-gryten til Thermospot-merket skifter farge. Legg tunbiffene i pannen, og trykk ned i pannen med en fiskespade for å oppnå riktig plasserte merker på den stekte fisken.
Stek i 5 minutter. Senk varmen om nødvendig. Snu tunbiffene, og stek i 5 minutter til, til fisken er gjennomstekt. La fisken tørke på kjøkkenpapir.
Serveres øyeblikkelig i et oppvarmet serveringsfat. Ha på limesaften og hakket koriander. Pynt med limeskiver.