Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Legg kyllingen i en stor gryte med tung bunn, og tilsett tamarind, ingefær, hakket chili, løk, sitrongress og hvitløk.
Kutt korianderen i tynne skiver og ha den i gryten. La bladene være til senere.
Dekk med vann øverst og hold kyllingen nede med et tungt lokk eller en mindre gryte som passer inn i gryten. Kok til kokepunktet, og la syde langsomt i mellom 1 time og 1 time og 30 minutter. Etter kokingen tar du ut kyllingen og trekker av kjøttet med en gaffel.
Mos sausen og tilsett kokosmelk og litt fiskesaus.
Sett risnudlene i en boll, hell kokende vann over dem, og la stå i 3 minutter.
Bland korianderbladene med den finhakkede chilien.
La nudlene renne av, legg noen av dem i bunnen av hver serveringsbolle, og dekk med soyasaus for å krydre. Legg kyllingen på toppen, og hell den silte sausen over. Legg chili- og korianderblandingen på toppen, og ha på litt olivenolje.