Sprø sjokoladekaker

Sprø sjokoladekaker

Bakst

  • 2

    Antall personer

  • Billig

    Kostnad

  • Lett

    Vanskelighetsgrad

  • Tilberedningstid

  • Koketid

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 100 g brunsukker
  • 1 egg
  • 225 g mel
  • 1 teskje bakepulver
  • Salt
  • Vaniljeekstrakt
  • Sjokoladechips

Tilberedning

Forhåndsvarm ovnen til 170 °C.

Smør ut smøret med en stekespade og tilsett brunt og hvitt sukker.

Visp hardt til blandingen blir svakt gul og skummet. Ha så i egget og noen dråper vanilje.

Sikt melet med bakepulveret og en klype salt. Ha det i, og bland svært godt. Ha på sjokoladechipsene sist.

Ta deler av blandingen med en spiseskje og legg dem på Tefal-platen. Rull dem flate med håndflaten som du har fuktet, og lag 10 cm brede stykker.

Sett platen i midten av ovnen, og bak småkakene i ca. 10 minutter. Småkakene skal være sprø på utsiden og myke på innsiden.

Ta dem ut og la dem stå på platen i ca. 5 minutter. Kjøl dem så ned på et annet sted.

Småkakene kan også spises varme.