Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Smelt smøret og sjokoladen sammen i et varmt bad.
Skill eggehvitene og -plommene.
Ha sukkeret på eggeplommene og rør godt rundt: Hvis du ikke gjør det, kan sukkeret komme til å “koke” eggeplommene. Rør svært godt rundt til du oppnår en svært fløteaktig tekstur.
Ha så på melet.
Når blandingen av smør og sjokolade har smeltet, legger du den til i deigen og rører godt rundt.
Ha en klype salt på eggehvitene, og visp dem til de blir stive. Når de er veldig stive, rører du dem langsomt inn i blandingen.
Hell blandingen ned i rommene på Proflex-muffinsbrettet (ikke mer enn 2/3 av den totale høyden - muffinsene øker i volum når de bakes).
Bak på termostat 7 i 25 minutter.
La muffinsene kjøles godt ned før du tar dem ut av formen.
Hvis du vil, kan du dekorere med glasursukker.