Pannekaker med villsopp og hvitløk

Pannekaker med villsopp og hvitløk

Hovedrett

  • 6

    Antall personer

  • Rimelig

    Kostnad

  • Svært lett

    Vanskelighetsgrad

  • Tilberedningstid

Ingredienser

  • 60 g smør
  • 250 g blandet villsopp
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • Salt og svart pepper
  • 1 ts fersk persille, finhakket
  • Fersk parmesan

Tilberedning

Tilbered 6-8 pannekaker med den vanlige fremgangsmåten for pannekaker. Hold dem varme i et hult, ovnssikkert serveringsfat i ovnen på 190 °C.

Smelt inn smøret i en stor stekepanne, og sauter soppen og hvitløken i 5 minutter.

Tilsett saltet, svartpepperet og persillen, og friter ett minutt til.

Del røren mellom pannekakene. Rull opp, og sett i ett enkelt lag.

Pensle hver pannekake med smeltet smør, og strø med parmesan før servering.