Myk sjokolade fondant

Myk sjokolade fondant

Dessert

  • 6

    Antall personer

  • Rimelig

    Kostnad

  • Svært lett

    Vanskelighetsgrad

  • Tilberedningstid

  • Koketid

Ingredienser

  • 500 g mørk sjokolade
  • 40 cl tykk fløte
  • 2 ss brandy (valgfritt)
  • Hakket frukt: pærer, bananer, epler, fersken, aprikos, ananas, plommer m.m.!

Tilberedning

Sett apparatet på 1 og ha den tykke fløten i den lille gryten i 2 minutter.

Legg i sjokoladen som du har hakket i små biter, og la den smelte i 10 minutter. Rør rundt til blandingen blir fløteaktig og ha så i de 2 spiseskjeene med brandy.

La apparatet stå på 1 mens dere spiser.

Alle tar noen fruktbiter på gaffelen og dypper dem i sjokoladen.

Det anbefales å bruke mørk Nestlé Dessert-sjokolade til denne desserten.