Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Ta en Tefal-kasserolle på 18 cm og smelt varsomt fettet, sirupen og melken på lav varme, men unngå å la koke. (Be en voksen om å hjelpe deg med dette.)
Ta bort fra varmen, og la kjøle i 3 minutter.
Bruk en sil, og sil melisen og kakaoen sammen i en bolle. Ha 2 spiseskjeer av melis- og kakaoblandingen i kasserollen, og visp hardt med en treskje. Visp inn resten av melis- og kakaoblandingen - ta 2 spiseskjeer av gangen. Husk at det er viktig at melisblandingen tilsettes i små mengder. Bland den inn før du tar mer.
Hvis du har i for mye av gangen, vil det ikke fungere.
Fortsett å tilsette mer av melisblandingen til den blir riktig stiv (når du har brukt opp nesten all melisen, kan det være du må spørre en voksen om blandingen er for stiv til at du klarer å røre den). La blandingen kjøle ned og lag kuler av den.
Strø noe av sjokoladestrøet i 2 forskjellige boller. Rull hver av kulene i sjokolade- eller sukkerstrø. Legg kulene i godteesker av papir og la dem stå i kjøleskapet i 2-3 timer. Godteriene bør oppbevares i en lufttett beholder på et kjølig sted i opptil 4 dager.