Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Lag fire kaker av kjøttdeigen, og strø på salt og pepper. Dekk til og kjøl tilberedningen i 1 dag eller til du er klar til å steke. Rør sennepen og majonesen til de er godt blandet, og sett blandingen til side.
Velg programmet “Pølse/svin/lam” og trykk på “OK”. Smør stekeplatene inn med litt stekespray. Når den lilla indikatorlampen har sluttet å blinke, legger du baconet på risten og lukker lokket.
Stek til indikatorlampen går over til rød farge. Flytt baconet til et fat og dekk med folie. Gni platene godt inn med papirhåndkle.
Velg programmet “Burger” og trykk på “OK”. Smør stekeplatene inn med litt stekespray. Når den lilla indikatorlampen har sluttet å blinke, legger du kakene på risten og lukker lokket.
Stek til indikatorlampen går over til rød farge. Legg en osteskive på toppen av hver burger. Legg hver burger på et hamburgerbrød med salat og tomat. Garner burgeren med bacon og en klatt av majonesblandingen.
Tips: Server denne kraftige burgeren med en bladsalat for å oppnå et balansert måltid. Tilsett enda mer tradisjonell kanadisk smak ved å pensle baconet med ren lønnesirup før stekingen.