Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Skrell selleri og poteter og kutt dem i små terninger.
Skrell hvitløksfeddet.
Legg grønnsaker og hvitløk i gryten, og ha i melken. Kok opp, senk varmen og la det trekke i 25 minutter.
Ta ut grønnsakene og gjør klar litt melk til å ha ved siden av.
Finhakk grønnsakene og ha om nødvendig i litt melk for å få en fin og jevn konsistens.
Ha i fløte og smør, krydre og bland godt. Sett til side.
Gjør klar fyllet:
Del anden.
Finhakk løken og persillen.
Varm oljen i gryten, og stek løken i 3 minutter.
Ha i and, tomatpuré og hakket persille, og kok i 4 minutter mens du rører hele tiden. Sett til side.
Varm opp ovnen.
Smør et tynt lag puré i gryten. Ha i anden, og ha deretter i resten av puréen.
Dryss over revet Compté, og stek gratengen i nedre del av ovnen i 6 minutter (avhengig av ovnsstyrken).