Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Dypp brødet med skorpen ned i melken.
Vask tomatene, men la stilkene være på.
Kutt av toppene og sett dem til side.
Grav ut innsiden av tomatene med en teskje. Ha salt på innsiden av tomatene.
Snu dem rundt og la dem tørke på absorberende kjøkkenpapir.
Sil av melkerester fra brødet.
Hakk opp kjøttet i terninger på 2,5 cm.
Fjern overflødig fett eller brusk.
Sett på bladet av rustfritt stål.
Tilsett løk, hvitløk og persille.
Bruk hastighet 2 i 10-15 sekunder til kjøttet er finhakket. Legg til kjøtterningene, det avsilte brødet, timian, rosmarin, tomatpuré, Worchestershire-saus og krydder.
Bruk hastighet 2 i 20-30 sekunder for å oppnå en fin kjøttdeig med tynnskårne løkskiver.
Fyll tomatene med kjøttblandingen.
Legg dem i et ovnssikkert fat, sett toppene på og sprøyt på litt olivenolje.
Stek dem i en forhåndsvarmet ovn på 220 °C, på “7”, i ca. 40-45 minutter.
Serveres øyeblikkelig.