Fetapasta

Fetapasta

Hovedrett

  • 2

    Antall personer

  • Billig

    Kostnad

  • Svært lett

    Vanskelighetsgrad

  • Tilberedningstid

  • Koketid

Ingredienser

  • 100 g ukokt farfalle
  • 24 cherrytomater
  • 180 g fetaost
  • 4 basilikumblader
  • Revet sitronskall fra en halv sitron
  • 1 ss pinjekjerner
  • Salt og pepper
  • 2 ss olivenolje

Tilberedning

Kok farfalle-pasta i saltet vann til den er al dente. Hell av vannet og ha i en spiseskje olivenolje. Rør om og sett til side.

Varm opp ovnen til 220 °C.

Del cherrytomater i to. Finhakk basilikum.

Bland cherrytomater i en bolle med basilikum, revet sitronskall og pinjekjerner.

Ha i en spiseskje olivenolje, krydre og fordel i miniformene.

Kutt fetaost i store terninger og legg dem over cherrytomatene.

Sett lokkene på formene, og stek i 20 minutter.

Ta ut formene, og ta av lokkene. Ha i pasta, bland sammen og server straks.