Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Fres hvitløken varsomt i litt olivenolje med de kuttede basilikumstilkene og hele den ferske røde chilien. Stikk et hull i chilien med en kniv så den ikke eksploderer under fresingen!
Sett til tomatene (la dem være hele foreløpig). Krydre lett med sjøsalt og ferskmalt svart pepper, og la varsomt syde i 30 minutter
Ta bort chilien, og bryt og mos tomatene med en skje. Strø om nødvendig på mer salt og pepper, og tilsett litt rødvinseddik for å gi retten litt ekstra smak. Rør inn de plukkede basilikumbladene.
Ha i mellomtiden pastaen din i pastagryten med saltet kokende vann. Kok i henhold til instruksene på pakken, og sil av vannet.
Tilsett sausen, og bland til den dekker pastaen jevnt. Serveres med godt med påstrødd parmesan.
Vis garantivilkår for produkt
Finn et servicesenter