Antall personer
Kostnad
Vanskelighetsgrad
Tilberedningstid
Koketid
Visp ketchupen med brunsukkeret, chipotle-pepperen, Worchestershire-sausen, spisskummen og hvitløken. Stek i mikrobølgeovnen på sterk varme i 2 minutter eller til retten blir varm og boblende. Strø salt og pepper på begge sider av hver svinekotelett. Pensle noe av ketchupblandingen over svinekotelettene.
Velg programmet “Pølse/svin/lam” og trykk på “OK”. Smør stekeplatene inn med litt stekespray. Når den lilla indikatorlampen har sluttet å blinke, legger du svinekotelettene på risten og lukker lokket.
Stek til indikatorlampen går over til fargen oransje. Flytt svinekotelettene til et fat og dekk med folie. La dem stå i 5 minutter. Pensle i mellomtiden noe av den gjenværende ketchupblandingen over ananasringene.
Velg programmet “Manuell modus” og trykk på “OK”. Smør stekeplatene inn med litt stekespray. Når den lilla indikatorlampen har sluttet å blinke, legger du ananasen på risten og lukker lokket.
Stek i 3-5 minutter eller til kotelettene er godt merket. Legg ananasringene på svinekotelettene, og pensle med gjenværende saus. Strø på koriander og server med limeskiver på siden.
Tips: Du finner chipotle-pepper i adobo-saus i internasjonal eller latinamerikansk avdeling i kolonialforretninger med godt utvalg. Fersk eller hermetisk ananas kan også med fordel brukes i denne oppskriften.