Chili sin carne

Chili sin carne

Hovedrett

  • 2

    Antall personer

  • Billig

    Kostnad

  • Lett

    Vanskelighetsgrad

  • Tilberedningstid

  • Koketid

Ingredienser

  • 8 tomater
  • 1 rød paprika
  • 2 rødløk
  • 2 ts malt spisskummen
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts spisskummenfrø
  • 400 g kidneybønner
  • 100 g babyspinat
  • Fersk persille
  • 20 g cheddar
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper

Tilberedning

Del tomatene i båter. Finhakk paprika og rødløk.

Varm oljen i gryten, og stek løken i 5 minutter på middels varme.

Ha i krydderne og rør om.

Ha i tomater og paprika, og kok med lokket på i 10 minutter.

Ha i kidneybønnene og kok i 5 minutter uten lokk.

Ha i spinaten og kok i 2 minutter til.

Smak til og server chilien med revet cheddar og ris, og et dryss hakket persille.