Cajun-kylling med salsa av store stykker

Cajun-kylling med salsa av store stykker

Hovedrett

  • 4

    Antall personer

  • Rimelig

    Kostnad

  • Lett

    Vanskelighetsgrad

  • Tilberedningstid

  • Koketid

Ingredienser

  • 4 kyllingbrystfileter
  • 1 ts malt svart pepper
  • 2 ss finhakket fersk oregano
  • 2 ts paprika (ikke varm)
  • 1 ts tørkede chiliflak
  • 2 hvitløksfedd, knust
  • 2 ts olivenolje
  • 2 middels store tomater, grovhakket
  • 1 liten rødløk, grovhakket
  • 1 middels stor grønn pepper, grovhakket
  • 2 ss grovhakket fersk koriander
  • 2 ts olivenolje
  • 2 ss fersk limejuice.

Tilberedning

Ta huden av kyllingbrystfiletene. Bland alle marinadeingrediensene sammen i en stor bolle.

Snu kyllingen slik at den dekkes av blandingen. Dekk til kyllingen, og sett den i kjøleskap i 15 minutter.

Lag salsaen med store stykker i mellomtiden. Bland alle grønnsakene og de hakkede urtene sammen i en bolle. Lag en dressing med olivenolje og limejuice, hell den over salsaen og bland.

Stek kyllingen i en lett oljet non-stick-stekepanne fra Tefal i ca. 15-20 minutter til den er gjennomstekt og rykende varm.

Server kyllingen med salsaen.