Blodige heksefingre

Blodige heksefingre

Forrett

  • 4

    Antall personer

  • Billig

    Kostnad

  • Lett

    Vanskelighetsgrad

  • Tilberedningstid

  • Koketid

Ingredienser

  • 6 frankfurterpølser
  • En pakke butterdeig
  • Delte skåldede mandler
  • 1 pisket eggeplomme med en dråpe melk (for glasering)
  • Ketchup

Tilberedning

Skjær frankfurterpølsene i to.

Rull ut butterdeigen og kutt lengden på de halve frankfurterpølsene i rektangler.

Rull hver halve frankfurterpølse i butterdeigen, og pensle kantene med glasur for å tette.

Pensle hver “finger” med glasur, og legg en delt mandel på enden for å lage neglen.

For å få fingrene til å se realistiske ut kan du bruke en kniv og lage furer for å få frem knoklene.

Bakes i ovnen i 20-25 minutter til de blir gyldne.

La fingrene kjøle i 10 minutter, og skvett på ketchup før servering så det ser ut som blod.