TEFAL Jamie Oliver Premium Hard Anodized

Jamie Oliver Premium Hard Anodized Motstår slitasje, ultrasolid

En robust serie med panner og gryter hvor aluminiumet har gått gjennom en anodiseringsprosess som gjør den mer herdet enn vanlig aluminium. Den børstede overflaten gir et eksklusivt uttrykk til serien og Tefals unike non-stick belegg gjør rengjøringen enkel. Kompatibel med alle koketopper (gass, elektrisk, keramisk) og induksjon.

TEFAL JAMIE OLIVER STEKEPANNE: Jamie Oliver-stekepanne: hardanodisert, styrke i kjernen!

Godkjent av Jamie Oliver:

  • “Disse solide grytene og pannene samt brukervennlighet er nøkkelen til suksessrik matlaging, takket være: utside i anodisert aluminium, vaskbar i oppvaskmaskin, ultrasolid non-stick-belegg på innsiden, naglet håndtak av rustfritt stål.”

Høy motstandsevne:

  • Utside i anodisert aluminium, kompatibel med oppvaskmaskin.
  • Slitasjesterk og robust.

Thermo-Spot® :

  • Tefals patenterte Thermo-Spot® merke blir helt rødt når stekepannen har nådd ideell steletemperatur (ca 180°C).

Prometal Pro non-stick-belegg:

  • innside med lang levetid.
  • Induksjonskompatibel.
  • Overlegen ledeevne for varme.
  • Håndtak av rustfritt stål med komfortabelt, mykt grep.
  • Ovnssikker ved opptil 210°C*
Egenskaper
  • Utside i anodisert aluminium

    Utsiden i anodisert aluminium varer lenge og er uhyre motstandsdyktig. Aluminiumet har gått gjennom en anodiseringsprosess som gjør det mer herdet enn vanlig aluminium. Utsiden har en børstet, grå sluttbehandling som gir serien et eksklusivt uttrykk.

  • Titan non-stick: ultrarobust innvendig belegg

    Topplag forsterket med titanpartikler.

  • THERMO-SPOT®:

    Tefals patenterte Thermo-Spot® merke (bare stekepanner) blir helt rødt når stekepannen har nådd ideell steketemperatur (ca 180°C). Dermed sikres perfekt konsistens, farge og smak.

  • Naglet håndtak av rustfritt stål med silikon

    Det lange, ubrekkelige håndtaket har et komfortabelt, mykt grep og er ovnssikkert opptil 210 °C. Side- og loop-håndtakene er ovenssikre opptil 260 °C. Du må bruke ovnsvotter for å flytte pannen fra koketoppen eller ovnen.

  • Koketoppkompatibilitet: Alle koketopper + induksjon

    Kompatibel med alle koketopper (gass, elektrisk, keramisk) og induksjon.

  • Vårt løfte: sunn matlaging, miljøvennlig tenkning

    Vårt mål er å lage solide artikler som du vil kunne bruke svært lenge, samtidig som vi tar vare på miljøet gjennom resirkulerbare produkter med sikre non-stick-belegg* (uten PFOA, uten bly, uten kadmium)

Instruksjoner og håndbok